ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ
Ενημερώνουμε τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς που χρησιμοποιούν τον Προαστιακό για τη μετακίνησή τους ότι η ΕΛΜΕ μας, σε συνεργασία με τον ιδιαίτερα δραστήριο Σύλλογο Εργαζομένων Επιβατών Προαστιακού και με τα άλλα εκπαιδευτικά σωματεία της γραμμής του τρένου, συνεχίζει την προσπάθεια να παρέχεται η δυνατότητα προμήθειας μηνιαίων καρτών με μειωμένη τιμή 20% και για τους νέους συναδέλφους-μέλη των σωματείων μας που δεν περιλαμβάνονταν στις προηγούμενες λίστες.
Όσοι συνάδελφοι (παλιοί και νέοι) ενδιαφέρονται να μετακινούνται με Προαστιακό, παρακαλούνται να στείλουν τα στοιχεία τους, μέσω του σχολείου τους, στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Α΄ ΕΛΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ( aelmek@gmail.com ) το αργότερο μέχρι και την Παρασκευή 15/09/2017. Τα στοιχεία που πρέπει να συμπληρωθούν βρίσκονται στο συνημμένο excel και θα σταλούν με αυτήν τη μορφή αρχείου, από κάθε σχολική μονάδα στην οποία ανήκουν οι συνάδελφοι, με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. Τα στοιχεία (που πρέπει να συμπληρωθούν υποχρεωτικά) είναι:
ΕΠΩΝΥΜΟ:
ΟΝΟΜΑ:
ΑΔΤ (ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ):
ΔΙΑΔΡΟΜΗ (ΑΠΟ):
ΔΙΑΔΡΟΜΗ (ΠΡΟΣ):
ΚΙΝΗΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
ΣΧΟΛΕΙΟ:
ΠΕ (Κλάδος-Ειδικότητα):
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ:
Διευκρινίζουμε ότι θα πρέπει να σταλούν ΟΛΑ τα στοιχεία ΟΛΩΝ των συναδέλφων (όχι μόνο των νέων αλλά κι αυτών που έχουν ήδη έκπτωση κι είναι στη Λίστα) καθώς γίνεται συνεχώς ανακαταγραφή όλων των μελών της λίστας. Εννοείται ότι έκπτωση μέσω των ΕΛΜΕ-ΣΕΠΕ θα δικαιούνται εκπαιδευτικοί που είναι μέλη των εκπαιδευτικών μας σωματείων (μονιμοι ή αναπληρωτες) καθώς και αποσπασμένοι συνάδελφοι που υπηρετούν σε σχολεία αρμοδιότητας των ΕΛΜΕ-ΣΕΠΕ. Ως εκ τούτου:
  • Όσοι συνάδελφοι μετατέθηκαν ή διορίστηκαν ως αναπληρωτές πρέπει να εγγραφούν ως μέλη των σωματείων μας. Για την Α’ ΕΛΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ πρέπει να συμπληρωθεί και να αποσταλεί η αντίστοιχη αίτηση.
  • Όσοι συνάδελφοι είναι αποσπασμένοι να αποστείλουν στις ΕΛΜΕ-ΣΕΠΕ όπου ανήκουν βεβαίωση μέλους από την ΕΛΜΕ-ΣΕΠΕ της οργανικής τους.
Οι συνάδελφοι (παλιά και νέα μέλη της λίστας) θα πρέπει να βρίσκονται σε επαγρύπνηση, καθώς σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο ΔΕΝ γίνουν δεκτά τα νέα ονόματα, θα προχωρήσουμε μαζί με τα άλλα Σωματεία σε κάποιας μορφής κινητοποίηση.
Παρακαλούμε τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων να ενημερώσουν-ενημερώνουν αρμοδίως όλους τους συναδέλφους και ιδίως τους αναπληρωτές που αναλαμβάνουν για πρώτη φορά υπηρεσία.
Για οποιαδήποτε απορία-ερώτηση-διευκρίνιση, επικοινωνήστε με την ΕΛΜΕ (Πρόεδρος: Ηλίας Λέκκας, 6948570510, ilialekkas@sch.gr, Υπεύθυνος για Προαστιακό: Πάνος Ντούλας, 6936374902, pandou.paron@gmail.com ).

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 ΗΛΙΑΣ ΛΕΚΚΑΣ                             ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΤΡΩΝΑΣ