ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΤΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ


Το Δ.Σ. της Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Κορινθίας προκηρύσσει στάσεις εργασίας από 1-3 ώρες που ξεκινούν από την Τετάρτη 20-03-2024 έως και την Παρασκευή 29/03/2024 , οι οποίες θα αξιοποιούνται σε περίπτωση που οι αξιολογητές προχωρούν σε κλείσιμο των προπαρασκευαστικών ενημερωτικών συναντήσεων για την αξιολόγηση. Οι στάσεις αυτές θα συνεχιστούν για όσο χρειαστεί (μέχρι την επαναπροκήρυξή της από Ο.Λ.Μ.Ε. - ΑΔΕΔΥ- Ε.Λ.Μ.Ε.).

Υπενθυμίζουμε ότι το Δ.Σ. της Ο.Λ.Μ.Ε. έχει προκηρύξει 3ωρες στάσεις εργασίας από Παρασκευή 01/03 έως και Παρασκευή 29/03/2024 στο πλαίσιο της αποτροπής της ατομικής αξιολόγησης ( ζωντανή παρακολούθηση του μαθήματος από Σύμβουλο και Διευθυντή) οι οποίες ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

Καλούμε το Δ.Σ. της Ο.Λ.Μ.Ε. να προχωρήσει σε συνέχιση της απεργίας – αποχής με όλα τα μέσα και τους τρόπους που αυτή μπορεί να προκηρυχθεί ξανά. Στηρίζουμε οποιαδήποτε επαναπροκήρυξη της απεργίας - αποχής από Τριτοβάθμιο, Δευτεροβάθμιο ή και Πρωτοβάθμιο όργανο, δίνοντας παράλληλα η Ο.Λ.Μ.Ε. τις απαραίτητες τεχνικές οδηγίες καθώς και τη νομική και οικονομική στήριξη για την υλοποίησή της.

Ο αγώνας για την υπεράσπιση του δημόσιου σχολείου ενάντια στην κατηγοριοποίηση των εκπαιδευτικών θα συνεχιστεί και θα είναι νικηφόρος!


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ             Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΟΦΙΑ ΚΑΝΕΛΛΟΥ     ΗΛΙΑΣ ΛΕΚΚΑΣ