ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ

 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ  ΣΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ  ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ


Ενημερώνουμε τους συναδέλφους που επιθυμούν  να έχουν 20% έκπτωση στις κάρτες απεριορίστων διαδρομών του προαστιακού ότι θα πρέπει  να έχουν εγγραφεί στο  ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ   μέχρι την 20η Ιουλίου 2019.

Επισυνάπτουμε το σχετικό ενημερωτικό έγγραφο.

 Προς την ΕΛΜΕ                                                                         Κόρινθος, 16/04/2019

Αγαπητοί συνεπιβάτες,
Σχετικά με ερωτήματα, που υποβλήθηκαν πρόσφατα από μέλη σας προς το Σύλλογό
μας, θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε ότι:
• Το Σωματείο Εργαζομένων Επιβατών Προαστιακού ιδρύθηκε το 2015, με εγκεκριμένο καταστατικό από το Πρωτοδικείο Κορίνθου, με έδρα το Εργατικό Κέντρο Κορίνθου και τα ενεργά μέλη του, θα πρέπει να είναι ταμειακώς ενήμερα, σύμφωνα με τις εισφορές που ορίζονται στο καταστατικό του.
• Αρχικά, με μια άτυπη συμφωνία μας με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και με βάση τις λίστες των μελών μας, που προσκομίζαμε και ανανεώναμε κάθε τρίμηνο, τα μέλη του Συλλόγου μας απολάμβαναν έκπτωση 20% στις κάρτες απεριορίστων διαδρομών του προαστιακού.
• Το 2018 όμως, η παροχή αυτή θεσμοθετήθηκε με την υπογραφή σχετικού συμφωνητικού, το οποίο τέθηκε σε ισχύ από το Δεκέμβριο του ίδιου έτους. 
• Έκτοτε η διαδικασία άλλαξε. Η λίστα των ενεργών μελών του Συλλόγου, που δικαιούνται την έκπτωση 20%, εισάγεται σε ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα που δημιούργησε για το σκοπό αυτό η ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ανανεώνεται επίσης κάθε τρίμηνο και συγκεκριμένα την 01/02, την 01/05, την 01/08 και την 01/11 κάθε έτους.
• Με βάση λοιπόν την νέα διαδικασία, που ορίζεται από το συμφωνητικό που υπογράψαμε με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, θα πρέπει όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να απολαμβάνουν 20% έκπτωση στις κάρτες απεριορίστων διαδρομών του προαστιακού, να εγγραφούν και να είναι ενεργά μέλη του Συλλόγου μας.

Παρακαλούμε να ενημερώσετε όλα τα μέλη του Συλλόγου σας και τις εμπλεκόμενες σχολικές μονάδες για την νέα διαδικασία, που προαναφέραμε. Όσοι επιθυμούν να έχουν έκπτωση 20% θα πρέπει να έχουν εγγραφεί στο Σύλλογό μας μέχρι την 20η Ιουλίου 2019 (καταληκτική ημερομηνία). Όσοι δεν εγγραφούν, από την 1η Αυγούστου 2019 δεν θα δικαιούνται την παρεχόμενη έκπτωση.
Σημειώνεται ότι για την εγγραφή στο Σύλλογό μας θα πρέπει να σταλεί σχετικό email
στην διεύθυνση, epivatesproastiakou@gmail.com.

Με εκτίμηση
Διοικητικό Συμβούλιο
Σωματείου Εργαζομένων Επιβατών Προαστιακού