ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ.



Αγαπητοί συνάδελφοι εθελοντές αιμοδότες,
Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά που είχατε την ευγενική καλοσύνη να ανταποκριθείτε μαζικά στην κοινωνική δράση του Συλλόγου μας. Με την παρουσία σας ενισχύσατε την εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώθηκε απο το σωματείο μας στις 16 Οκτωβρίου 2017 και γίνατε οι δυνατοί κρίκοι στην αλυσίδα της ζωής. Η προσφορά σας, αποτελεί πράξη αγάπης και αλληλεγγύης για το συνάνθρωπό μας.

Επίσης, ευχαριστούμε ιδιαίτερα το προσωπικό της κινητής μονάδας αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Κορινθου, που με μεγάλη προθυμία πραγματοποίησε την αιμοληψία, καθώς και  τη Διευθύντρια του 4ου Γελ Κορινθου που μας παραχώρησε το αμφιθεάτρο του σχολείου τους για την αιμοδοσία.

Η προσέλευση σας ήταν μεγάλη και η συμμετοχή σας μας δίνει δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουμε να διοργανώνουμε τέτοιες δράσεις ευαισθησίας. Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι "ο κόσμος μόνο αν τον μοιραζόμαστε υπάρχει".

Ελπίζουμε αυτή η πράξη βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας να παραδειγματίσει, να ευαισθητοποιήσει και να κινητοποιήσει και άλλους συναδέλφους μας, αφού μέτρο του πολιτισμού μας είναι η αλληλεγγύη.

Ας έχουμε στο νου μας τα λόγια του Σεφέρη όταν πήρε το Νόμπελ Λογοτεχνίας: "Σε αυτόν τον κόσμο που ολοένα στενεύει, ο καθένας μας χρειάζεται όλους τους άλλους.Πρέπει να αναζητήσουμε τον άνθρωπο όπου κι αν βρίσκεται".