ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΩΝ ΕΤΩΝ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΠΕΙΓΟΝ
           ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΩΝ ΧΡΟΝΩΝ
                ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗΣ ΦΑΚΕΛΩΝ
                  
Παρακαλούμε τους συναδέλφους, που έχουν ετοιμάσει το φάκελο με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, για τις αιτήσεις αναγνώρισης των πλασματικών χρόνων από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και επιθυμούν να αποσταλούν μέσω ΕΛΜΕ-ΟΛΜΕ, να μας τα προσκομίσουν, από σήμερα και μέχρι Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00.
Τρόποι παράδοσης -παραλαβής του φακέλου:
α) σε οποιοδήποτε μέλος του Δ.Σ
β) στο 2ο ΓΕΛ Κορίνθου και ώρες   8:30-14:00  ( Πέμπτη)
γ) στα γραφεία της ΕΛΜΕ και ώρες 17:00-20:00 ( Πέμπτη)




ΧΡΗΣΙΜΕΣ  ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ:
1.Κατόπιν ερωτήματος, που υποβλήθηκε  στον Διευθυντή της Γενικής Δ/νσης Συντάξεων του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, κ. Χριστοδούλου για το θέμα της αναγνώρισης των πλασματικών χρόνων και συγκεκριμένα για την αύξηση του κόστους αναγνώρισης αυτών και τη δυνατότητα ανάκλησης της αίτησης, σας κοινοποιούμε την απάντησή του που αναφέρει τα εξής:
«Οι αιτήσεις για την αναγνώριση των ως άνω χρόνων κρίνεται σκόπιμο να υποβληθούν μέχρι 31-12-2016 προκειμένου η αναγνώριση να γίνει με το τρέχον ασφάλιστρο (6,67%).
Μπορείτε να ανακαλέσετε οποτεδήποτε τις ως άνω αιτήσεις πριν την έκδοση των σχετικών αναγνωριστικών πράξεων αλλά και μετά την έκδοσή τους εφόσον ζητήσετε την ανάκλησή τους εντός έτους από την κοινοποίησή τους .

Με εκτίμηση
Ο Δ/ντής της ΔΚΕΠΠΣ
Νικ. Χριστοδούλου»

2.Παρακαλούνται οι συνάδελφοι να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στον πλασματικό χρόνο που επιθυμούν να αναγνωρίσουν και στον τρόπο που θα επιλέξουν για τη καταβολή του ποσού.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ





     ΗΛΙΑΣ ΛΕΚΚΑΣ                                                            ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΤΡΩΝΑΣ