ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ-ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 

ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ 



Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι το ΙΝΕ ΓΣΕΕ Πελοποννήσου και τα Εργατικά Κέντρα Κιάτου, Κορίνθου, Λουτρακίου-Περαχώρας -Αγ. Θεοδώρων διοργανώνουν στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου (Κολοκοτρώνη 54) την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρες 10:00π.μ. - 19:00μ.μ. εκδήλωση στην οποία Νομικοί του ΙΝΕ ΓΣΕΕ θα παρέχουν ΔΩΡΕΑΝ έγκυρες νομικές πληροφορίες και θα απαντούν σε προσωπικά ερωτήματα και προβληματισμούς σχετικά με συνταξιοδοτικά και εργασιακά θέματα και δικαιώματα και συγκεκριμένα:

Α. το συνταξιοδοτικό σύστημα ασφαλισμένων όλων των ταμείων (ΙΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΟΑΕΕ, κ.α.) (θεμελίωση και κατοχύρωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος, συντάξεις χηρείας, συντάξεις αναπηρίας, πλήρεις και μειωμένες συντάξεις, απασχόληση συνταξιούχων κλπ)
Β. τα εργασιακά δικαιώματα (συμβάσεις, αποδοχές, άδειες κλπ. εξαρτημένης εργασίας Ι.Δ.) και
Γ. ζητήματα απασχόλησης (προγράμματα απασχόλησης, προγράμματα κατάρτισης, προκηρύξεις ΑΣΕΠ, βιογραφικό, συνέντευξη κτλ)

Συνεπώς, όσοι ενδιαφέρεσθε θα πρέπει να προσέλθετε έγκαιρα στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου, επειδή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στο συντονιστή του ΙΝΕ ΓΣΕΕ Πελοποννήσου, Παπαδολιά Αθανάσιο, τηλ. 2710 226146 και στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου, τηλ. 2741 022081.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. 


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Η Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΗΛΙΑΣ ΛΕΚΑΣ                                 ΣΟΦΙΑ ΚΑΝΕΛΛΟΥ