12ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΛΜΕ
ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Συνάδελφοι,
σας ενημερώνουμε ότι το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ αποφάσισε ότι το 12ο Εκπαιδευτικό Συνέδριό μας θα πραγματοποιηθεί στην Καβάλα από την Παρασκευή 18/5/2018 έως την Κυριακή 20/5/2018, µε θέµα:
«Το εκπαιδευτικό έργο σε σχέση με τους όρους και τις συνθήκες εργασίας των εκπαιδευτικών»
Σύμφωνα με τις οδηγίες της ΟΛΜΕ, οι αντιπρόσωποι θα οριστούν από τα Δ.Σ. των ΕΛΜΕ με κριτήρια την πλουραλιστική, κατά το δυνατόν, έκφραση των απόψεων, καθώς και τη συμμετοχή σε ομάδες εργασίας των Ε.Λ.Μ.Ε., εφόσον λειτουργήσουν. 
Η Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Κορινθίας μπορεί να συμμετάσχει με 2 (δύο) αντιπροσώπους.
Τα έξοδα μετακίνησης των αντιπροσώπων των ΕΛΜΕ θα καλυφθούν από τις ΕΛΜΕ, ενώ η ΟΛΜΕ θα καλύψει τη διαμονή (δύο διανυκτερεύσεις από 18/5 άφιξη, έως 20/5 αναχώρηση) σε 2κλινα δωμάτια με ημιδιατροφή, καθώς και τα έξοδα για αναψυκτικά και καφέ στα διαλείμματα του Συνεδρίου. 
Κατόπιν τούτων, το Δ.Σ. της Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. καλεί όσοι συναδέλφοι ενδιαφέρονται να υποβάλουν με ηλεκτρονικό τρόπο, (aelmek@otenet.gr) μέχρι την Τρίτη 27/3/ 2018 (στις 8.00 μ.μ.), την αίτησή τους. 
Οι συνάδελφοι που θα επιλεγούν θα πρέπει μετά την ολοκλήρωση των εργασιών να υποβάλουν συνοπτική έκθεση των εργασιών του Συνεδρίου, ώστε να διαδοθούν, όσο το δυνατόν ευρύτερα, ο προβληματισμός και τα συμπεράσματα του Συνεδρίου.
Θα προτιμηθούν συνάδελφοι που δεν έχουν συμμετάσχει ξανά σε εκπαιδευτικό Συνέδριο.


Υ.Γ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα μέλη του Δ.Σ.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΗΛΙΑΣ ΛΕΚΑΣ                      ΣΟΦΙΑ ΚΑΝΕΛΛΟΥ