ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΝΕΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ



ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΝΕΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
με βάση τα δεδομένα της παρούσας χρονικής συγκυρίας κι έπειτα από επικοινωνία με το Σωματείο Εργαζομένων Επιβατών Προαστιακού, σας αποστέλλουμε το παρακάτω ενημερωτικό υλικό, προκειμένου, όσοι δεν είστε στην υπάρχουσα εκπτωτική λίστα να προβείτε στις ενέργειες που απαιτούνται για να εγγραφείτε στους νέους δικαιούχους της έκπτωσης στις κάρτες απεριορίστων διαδρομών Προαστιακού Σιδηροδρόμου.

Υ.Γ.: Επισυνάπτεται το ενημερωτικό υλικό από το Σωματείο Εργαζομένων Επιβατών Προαστιακού



Αγαπητέ συνεπιβάτη,

επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε ότι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ επιτέλους υπέγραψε με το Σωματείο Εργαζομένων Επιβατών Προαστιακού το συμφωνητικό συνεργασίας και παροχής έκπτωσης 20% στα μέλη του Σ.Ε.Ε.Π..

Επίσης λάβαμε ενημέρωση από την εταιρεία για τον τρόπο που θα γίνεται πλέον η καταχώρηση των νέων δικαιούχων της έκπτωσης στις κάρτες απεριορίστων διαδρομών Προαστιακού Σιδηροδρόμου.

Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα δημιουργηθεί πλατφόρμα όπου θα εισέρχονται τα στοιχεία των επιβατών/δικαιούχων της έκπτωσης κάθε τρίμηνο. Η πλατφόρμα μάλλον θα λειτουργήσει από τέλος Σεπτεμβρίου-αρχές Οκτωβρίου.

Εάν επιθυμείτε να καταχωρηθείτε στην συγκεκριμένη πλατφόρμα δικαιούχων έκπτωσης παρακαλούμε όπως:


Συμπληρώσετε και υπογράψετε την επισυναπτόμενη αίτηση εγγραφής.


Ακολουθήσετε την οδηγία που αναγράφετε στην αίτηση για την εξόφληση της συνδρομής σας.


Αποστείλετε σε αυτό το mail το αρχείο της αίτησής σας και το αντίγραφο της κατάθεσης της συνδρομής σας στον λογαριασμό του Σωματείου.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Πρέπει να ολοκληρώσετε τα παραπάνω βήματα έως...............

Το βασικό στοιχείο ταυτοποίησής σας θα είναι ο αριθμός ταυτότητας η διαβατηρίου σας, συνεπώς να είστε πολύ προσεκτικοί με την συμπλήρωσή του.

υ.γ. Δεν υπάρχει τηλέφωνο επικοινωνίας, μόνο επικοινωνία μέσω mail.


Με εκτίμηση

το ΔΣ Σ.Ε.Ε.Π.

   

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. 


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΗΛΙΑΣ ΛΕΚΑΣ                                 ΣΟΦΙΑ ΚΑΝΕΛΛΟΥ