ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΡΤΩΝ ΟΛΜΕ 2016

Α’ ΕΛΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ                                      Κόρινθος, 07/12/2015
ΑΡΓΟΥΣ 17-19 ΚΟΡΙΝΘΟΣ 20 100                Α.Π.: 08
ΤΗΛ-FAX: 2741026860                                   Προς: σχολεία Α ΕΛΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Email: aelmek@otenet.gr                                                                                           
Blog: http://aelmek.blogspot.com                    Κοιν.: Δ/ΝΣΗ ΒΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ 



                                            ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΘΕΜΑ: «ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΚΑΡΤΩΝ ΜΕΛΟΥΣ ΕΛΜΕ 2016»

Ενημερώνουμε σχετικά με τον τρόπο διάθεσης των καρτών μελών του σωματείου μας για το έτος 2016.
1. Οι κάρτες θα μοιραστούν από τα μέλη του Δ.Σ. από Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου έως και Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου με ευθύνη των μελών του Δ.Σ.
2. Οι συνάδελφοι οι οποίοι έχουν οργανική θέση στην Α ΕΛΜΕ αλλά εργάζονται σε σχολεία της Β ΕΛΜΕ θα παραλάβουν τις κάρτες τους από τα μέλη του Δ.Σ. της Β ΕΛΜΕ σε συνεννόηση με το δικό μας Δ.Σ. Αντίστοιχα για όσους έχουν οργανική στη Β ΕΛΜΕ αλλά εργάζονται  σε σχολεία της Α ΕΛΜΕ. Για το ζήτημα έχουν ήδη συνεννοηθεί οι Πρόεδροι των δύο ΕΛΜΕ.
3. Οι συνάδελφοι οι οποίοι είναι αποσπασμένοι από άλλες ΕΛΜΕ και πληρώνουν την συνδρομή τους εκεί , θα λάβουν κάρτα από την Α ΕΛΜΕ με την υποχρέωση να ενημερώσουν τις ΕΛΜΕ τους.
4. Οι κάρτες των συναδέλφων οι οποίοι βρίσκονται σε άδεια θα παραμείνουν στα σχολεία της οργανικής τους θέσης και θα παραδοθούν με ευθύνη των Δ/ντων με όποιο τρόπο συμφωνηθεί μεταξύ τους.
5. Οι κάρτες των συναδέλφων οι οποίοι είναι αποσπασμένοι  εκτός ΠΥΣΔΕ ή  υπηρετούν στο εξωτερικό θα παραμείνουν στα γραφεία του σωματείου και θα παραδοθούν από τον Πρόεδρο με όποιο τρόπο του υποδείξουν οι συνάδελφοι μετά από τηλεφωνική επικοινωνία στο 6972190632( Γιάννης Τριπικέλης).
Καλούνται οι συνάδελφοι για όποιες απορίες έχουν σχετικά με τη διαδικασία να επικοινωνήσουν με κάποιο μέλος του Δ.Σ. Υπενθυμίζουμε ότι οι κάρτες έχουν ισχύ από 1-1-2016 έως και 31-12-2016.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Δικαιούχοι καρτών είναι τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη του σωματείου μας.