ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ Π.Α.Μ.Ε.

Α’ ΕΛΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Κόρινθος, 22/10/2015
ΑΡΓΟΥΣ 17-19 ΚΟΡΙΝΘΟΣ 20 100 Α.Π.: 106
ΤΗΛ: 2741026860 Προς: Σχολεία Α ΕΛΜΕ
Email: aelmek@gmail.com Κοιν: Μ.Μ.Ε.

Μετά από ανοιχτή πρόσκληση που απηύθυνε το ΠΑΜΕ Κορινθίας προς τα πρωτοβάθμια σωματεία της περιοχής μας, το Δ.Σ. της Α΄ΕΛΜΕ αποφάσισε να αποστείλει χαιρετισμό στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ Κορινθίας στις 22/10/15, στις 18.30, στα Περιβολάκια.


ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Α΄ ΕΛΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ


Το Δ.Σ. της Α΄ ΕΛΜΕ Κορινθίας χαιρετίζει τη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ που ανοίγει την αυλαία ενός νέου κύκλου μεγάλων κινητοποιήσεων, μετά το τέλος των ψευδαισθήσεων, ενάντια στις πολιτικές που εξαθλιώνουν τους εργαζόμενους της πατρίδας μας, ενάντια στις πολιτικές που ξεπουλούν την περιουσία του ελληνικού λαού, ενάντια στον περιορισμό της εθνικής μας κυριαρχίας, ενάντια στην υποθήκευση του μέλλοντος των παιδιών μας.
Η Α΄ Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Κορινθίας ενώνει τη φωνή της και τις δυνάμεις της με όλες εκείνες τις δυνάμεις που αγωνίζονται με συνέπεια ενάντια στις πολιτικές λιτότητας Ε.Ε.-Δ.Ν.Τ.-Ε.Κ.Τ., οι οποίες εγγυώνται ένα και μοναδικό πράγμα: ατέλειωτες θυσίες για τον ελληνικό λαό χωρίς καμία ελπίδα εξόδου από την κρίση, την εξάρτηση και την υποταγή.
Μπροστά σ’ αυτήν τη ζοφερή πραγματικότητα, πιστεύουμε ότι στο άμεσο μέλλον όλο και περισσότεροι συνεπείς αγωνιστές θα ενώνουν τα βήματά τους στους δρόμους του αγώνα για μόρφωση και προκοπή, δουλειά και εθνική αξιοπρέπεια.
Εμείς θα είμαστε εκεί!



    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

        ΣΠΥΡΟΣ ΣΒΕΡΚΟΥΝΟΣ          ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΥΡΙΚΝΟΠΟΥΛΟΣ