ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΩΝ:ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΩΝ
ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ


Συνάδελφοι/ισσες
Όπως γνωρίζετε , μετά την πρωτοβουλία της ΟΛΜΕ για συγκέντρωση αιτήσεων αναγνώρισης πλασματικού χρόνου ασφάλισης  και παράδοσή τους στο ΓΛΚ, των συναδέλφων που το επιθυμούσαν , προκειμένου να εξασφαλίσουν αριθμό πρωτοκόλλου πριν τις 31-12-2016, ενημερώσαμε τις σχολικές μονάδες  της Α’ ΕΛΜΕ Κορινθίας με πλήρη ανακοίνωση και αρκετά σχολεία τα οποία επισκεφθήκαμε.
Έως 22-12-2016 συγκεντρώσαμε 72 αιτήσεις συναδέλφων τις οποίες αποστείλαμε με ταχυμεταφορά στις 23-12-2016 ,  παραδόθηκαν στα γραφεία της ΟΛΜΕ στις 27-12-2016 και μαζί με μεγάλο αριθμό αιτήσεων από όλη τη χώρα παραδόθηκαν εμπρόθεσμα στο Γενικό Λογιστήριο Του Κράτους.
Λόγω του μεγάλου αριθμού των αιτήσεων η αποστολή αριθμού πρωτοκόλλου θα πάρει κάποιο χρονικό διάστημα. Για το λόγο αυτό η ΟΛΜΕ μας ενημέρωσε ότι: περί τα μέσα Ιανουαρίου θα γίνει νέα συνάντηση του ΔΣ της ΟΛΜΕ με το ΓΛΚ για να ενημερωθούμε για την εξέλιξη των αιτήσεων και της διαδικασίας.
Έτσι λοιπόν, όσοι συνάδελφοι είχαν σκοπό να στείλουν συμπληρωματικά δικαιολογητικά για τις αιτήσεις τους, αυτό ας το πράξουν αφού λάβουν τον αριθμό πρωτοκόλλου, για τον οποίο βεβαίως θα σας ενημερώσουμε αμέσως όταν έχουμε σχετική από την ΟΛΜΕ ενημέρωση.

.       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                              Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

     ΗΛΙΑΣ ΛΕΚΚΑΣ                                                                            ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΤΡΩΝΑΣ